17.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Lana Jurčević: Cijelu noć nisam spavala, na ovu temu sam jako osjetljiva

Lana Jurčević: Cijelu noć nisam spavala, na ovu temu sam jako osjetljiva

Bivši i sadašnji djelatnici azila Dumovec iznijeli su teške optužbe na račun ljudi koji ga vode optuživši ih za zlostavljanje i zanemarivanje životinja. Nakon objave članka u Jutarnjem listu mnoge poznate osobe oglasile su se o ovoj temi, a među njima je bila i Lana Jurčević koju je jako potreslo stanje u kojem se, prema riječima zaposlenika, nalaze životinje u ovom azilu.

– Cijelu noć nisam spavala zato što su mi dolazile vaše poruke. Ne znam jeste li vidjeli cijelu priču vezanu uz Dumovec. Ako sam na nešto osjetljiva, osjetljiva sam na životinje i malu djecu. Možda sam odspavala dva sata sinoć.

Uspjela sam si cijeli dan razmontirati, fulala sam i snimanje, spremila sam se za snimanje da bih na vratima shvatila da nisam samo fulala dan, već i cijeli tjedan za snimanje – rekla je Lana Jurčević na početku videa koji je objavila na Instagram storyju.

Dodala je kako nije volontirala u spomenutom azilu ali je bila tamo i sigurna je kako neke od izrečenih stvari od strane zaposlenika jesu istina.

– Nadam se da će ovo biti jedna dobra prilika da se svari raščiste, da se počne voditi puno bolja evidencija i kontrola općenito nad svim jadnim i nemoćnim bićima – kazala je pjevačica i dodala kako je jako osjetljiva kada su životinje i djeca u pitanju i rekla je kako je jedna od njezinih želja, a koju je ove godine podijelila i sa svojim prijateljima je da otvori svoj azil za životinje.

– Postoje oni azili koji dobivaju itekako dobre novce iz proračuna, a postoje i oni mali koji se bora, kojima je pomoć dobrodošla… Ove godine ćemo sigurno nekome donirati, a na druge staze ćemo vidjeti – rekla je, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike