29.4 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Užas ispred stana novinara u Zagrebu: Bacili su hrpu go*ana i odrezanu...

Užas ispred stana novinara u Zagrebu: Bacili su hrpu go*ana i odrezanu svinjsku glavu

Novinaru Domagoju Margetiću netko je pet ostavio ”zlonamjernu poruku” ispred ulaza u njegov stan.

”U noći s ponedjeljka na utorak je na ulaz u moju zgradu, nekih pet metara dalje od ulaza u moj stan, ponovno bačena gomila govana i odrezana svinjska glava. U zgradi to nema kome biti poruka nego meni, posebno jer se sličan napad na moj stan dogodio i prije oko pola godine”, kazao je Margetić za RTL.hr.

Fotografiju ispred ulaza mu je poslala susjeda u utorak ujutro.

”Nedavno sam doživio blaži moždani udar pa već više od 10 dana izbjegavam bilo kakve izlaske iz stana po preporuci liječnika i s obzirom na situaciju s epidemijom. Susjeda mi j jutros poslala fotografiju. ‘Poruka’ pred ulazom je najvjerojatnije ostavljena u ranim jutarnjim satima jer sam do kasno bio budan s obzirom da mi je prijatelj donio potrepštine oko jedan sat iza ponoći. I tada je sve bilo u redu”, govori Margetić.

Na pitanje je li bilo kakvih prijetnji od kada je sličnu poruku dobio prije osam mjeseci, Margetić kaže da nije.

Naime, u travnju ove godine je, prema njegovim tvrdnjama, nepoznati muškarac fekalijama zalio vrata njegova stana i prijetio mu smrću.

U razgvoru je istaknuo kako radi na nekoliko velikih priča u kojima otkriva korupciju, ali da bi bilo ”neozbiljno pokazati prstom u bilo koga bez dokaza”.

Najnovije

Još iz rubrike