5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Ugledni kirurg Tomasović: Konačno da ih se potjeralo, a prvoga kojega treba...

Ugledni kirurg Tomasović: Konačno da ih se potjeralo, a prvoga kojega treba potjerati je direktor svemira, naj znanstvenik u celoj vasioni Đikić

Ugledni kirurg Hrvoje Tomasović oglasio se na fb-u nakon vijesti da je Andrej Plenković otjerao pet znanstvenika iz savjeta vlade, što je Vlada RH pokušala opovrgnuti:

“Konačno da ih se potjeralo, a prvoga kojega treba potjerati je direktor svemira, naj znanstvenik u celoj vasioni Đikić koji o svemu ima neko mišljenje i svakoj situaciju je poklopac. Bilo da se radilo o političkim odlukama, donošenju zakona, upravljanju državom, medicinskim pitanjima, kulinarskim pitanjima oko domaće kuhinje, zdravstvenog turizma i onoga koji nije, otvaranju kockarnica, zabranu rada nedjeljom, zabranu nošenja štikli zajedno sa maskom ili o kriterijima kinološkog saveza kako bodovati nove pseće pasmine.

Đikiću! Skidaj mi se više s tvojim budalaštinama! Jesi li znanstvenik svjetskog glasa? Ja to zapravo ne znam, tako pišu po našim portalima, ali ne pišu po svjetskim. Ako si tako dobar zašto nisi direktor Cleveland Clinice kao Mihaljević ili barem kandidat za Nobelovu nagradu? Ako želiš biti političar lijepo se kandidiraj i reci mene zanima politika i bavim se s time uz moj posao! To je pošteno, a ova tvoja kompleksaška sranja nabij mačku o rep! Radiš li išta osim što pišeš otvorena pisma tri puta na dan?”, napisao je Tomasović na fb-u.

Potres oko korone: Plenković iz Znanstvenog savjeta izbacuje petero znanstvenika, potpisnika pisma apela

Štagljar: Nije mi jasna amaterska odluka Vlade da prvo uruči otkaz, pa to negira

Najnovije

Još iz rubrike