10.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Oglasila da prodaje haljinu, ali eksplicitan opis osigurao joj je hit: Bez...

Oglasila da prodaje haljinu, ali eksplicitan opis osigurao joj je hit: Bez brige, bila je na kemijskom

U hrpi oglasa u kojima ljudi prodaju svoje stvari uvijek se nađe neki koji zbog opisa postane osobito zanimljiv. Jedan takav ovih je dana viralan na društvenim mrežama jer sadržava vrlo eksplicitan opis proizvoda.

Anonimna djevojka oglasila je svoju crvenu čipkastu haljinu u aplikaciji Depop za 75 eura, odnosno više od 500 kuna – što se na prvu čini malo skupo za nošenu odjeću, ali vlasnica je uvjerena da je njezina haljina vrijedna toga novca. Pazite kako je opravdala cijenu.

“Prodajem svoju haljinu koju sam nosila za svoj 18. rođendan. Nošena je samo jednom nekoliko sati. Nazvala bih je sretnom jer sam i ja i sve moje prijateljice koje su je nosile imale seks u njoj. Ali, prošla je kemijsko čišćenje”, stoji u oglasu.

Također je dodala da je spremna prodati i naušnice koje je nosila toga dana uz haljinu. Njezina je objava postala hit na Redditu, gdje je nazvana “bezvrijednom”, prenosi The Sun.

“Ozbiljno, tko bi kupio ovu haljinu?”, komentirao je jedan korisnik, dok je drugi sugerirao: “Fotografija haljine i manje opisa bilo bi sasvim u redu, prenosi net.hr

Najnovije

Još iz rubrike