30.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Šuput: Živimo u unajmljenom stanu, naš je kompletno srušen

Šuput: Živimo u unajmljenom stanu, naš je kompletno srušen

I dok se neke poznate ‘face’ povuku sa scene nakon što obavijeste javnost o dolasku bebe, to nije slučaj i s Majom Šuput Tatarinov (41) koja je u razgovoru za Večernji list otkrila kako trudnoća napreduje ‘fenomenalno’.

– Samo da tako ostane, nisam imala nijednu tegobu, nijednu mučninu, nijednu promjenu raspoloženja, nijedan umor, nijedno nateknuće, baš ništa, osim toga što više ne stanem u svoju odjeću, ali to je prirodno – rekla je za Večernji list.

Budući da joj se trbuščić gotovo i nije vidio u početku, kaže da joj nije bilo teško skrivati pred ljudima da će dobiti bebu.

– Ali bio mi je veliki problem skrivati to pred poznanicima i prijateljima jer sam od starta odlučila da ću reći samo petero ljudi, a imam veliki krug prijatelja – objasnila je.

Rekla je kako ona i suprug Nenad (37) u šali cijelo vrijeme govore da je beba ‘najveći profesionalac’.

– Jer je došla u jedinom trenutku mog života kada ja ne moram ići pjevati. Tako da nisam morala stopirati glazbenu karijeru. Rodit ću na proljeće, a prema izjavama stručnjaka, pokretanje naše scene i koncerata očekuje se baš tada. Zapravo, svijet čeka da ja rodim pa da može nastaviti svirati (haha) – poručila je.

Priznaje da je jedva dočekala da se počne baviti opremanjem bebine sobe i svega što treba.

– Sve sam već izabrala, ali vjerojatno će se još toga nadodati. Stan je kompletno srušen jer smo ga odlučili preurediti novim namještajem i novom energijom i zbog toga što do sada nismo imali dječju sobu, tako da se ta soba sad radi iz temelja. Dok je muž s dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome. Tu sam se angažirala sama i točno znam što želim. Trenutačno živimo u unajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova, a tek tad počinje opremanje – zaključila je, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike