26.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Pošaljite pismo, razveselite korisnike jednog doma za starije i nemoćne

Pošaljite pismo, razveselite korisnike jednog doma za starije i nemoćne

Na naše starije sugrađane ova pandemija je jako utjecaja. Ne samo da spadaju u rizičnije skupine, nego brojni već mjesecima nisu vidjeli svoje najbliže, a oni u domovima za starije i nemoćne često već mjesecima ne mogu izaći vani, družiti se s najmilijima, prošetati se. Jedan obiteljski dom za starije i nemoćne smislio je način da im uveseli Božić, prenosi N1.

Molbu Obiteljskog doma za starije i nemoćne “Noni” prenosimo u cijelosti.

“Božić je vrijeme darivanja u kojem prevladavaju osjećaji iščekivanja, nade i čežnje. Naši korisnici prilagodili su se ovim novim izazovnim vremenima, ali pridržavanje epidemioloških mjera ne znači da nisu u mogućnosti upoznati nove prijatelje!

Zato molimo sve naše pratioce, ali i vaše mame, tate, bake, djedove, sinove i kćeri, ma recite svima koje poznajete – da nam pošalju pismo!

Naši korisnici rekli su vam ponešto o sebi, a ako ste s nekim pronašli zajedničku temu možete pisati: o toj temi, o sebi, o Božićnom ugođaju u vašoj kući, pitati ih kako oni provode Božić u našem domu i obavezno pišite motivirajuće riječi i lijepe želje.

Ako niste inspirirani o čemu pisati pošaljite nam neki crtež ili Božićnu čestitku od Vaše obitelji za našu malu obitelj.

Molimo Vas dijelite objavu kako bi dotakli što veći broj ljudi i proširili Božićni duh.

Obiteljski dom Noni – za *ime korisnika*

Črna voda 24a

10 000 Zagreb

Hrvatska”

Najnovije

Još iz rubrike