32.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Naša bolesna pjevačica najavila odlazak iz Zagreba: Tamo je normalno pustiti dijete...

Naša bolesna pjevačica najavila odlazak iz Zagreba: Tamo je normalno pustiti dijete samo u dućan

Pjevačica Nika Antolos godinama se bori s multiplom sklerozom, a svoje iskustvo s tom bolešću često dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. Bivša Feminnemka se u zadnjih par godina potpuno posvetila vjeri pa su njezine objave u posljednje vrijeme isključivo religijske prirode. Ipak sada je prokomentirala da razmišlja o preseljenju na Krk.

“Razmišljam, sad kad odem na Krk, dal’ da se uopće vraćam?” započela je Antolos. “Ondje je normalno pustiti dijete samo u dućan, posaditi što god prije ručka, za isti ubrati nešto. Umjesto Jaruna vikendom, gledati valove svaki dan. Možda kupiti barku i raditi ono sto sam s nonićem, popodne krpati mrežu od jutrašnjih divljih peraja.

Reći Sienni što ide u vršu i kako da našu uvijek pronađe lako” napsiala je i dodala: “Znati svakog susjeda u dušu, u šlapama kod tete Ane skočiti po njen češnjak. Pa do dućana,na noge,pozdraviti cijelo malo selo usput.

Nedjeljom se uvući u svježe ispeglanu odjeću i gledati kako sve se oči mjesta, spuštaju nizbrdo do Križa. Predvečer skakutave srne špijunirati po zavojitim šumarcima. Na Čavlenu s domaćim divnim ljudima piti kavu na plaži, dok djeca nam krote već pitome valove. Ili ostati ovdje.

Ne znam. Mir je ondje gdje je moj Gospodin = svugdje. Ali ondje, kao da veza je čišća” zaključila je Nika, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike