Kad partner priča o bivšoj: Evo što to sve može značiti za vas

Stručnjakinja za seks i ljubavne odnose dr. Pam Spurr otkriva na što obratiti pažnju u početku veze, posebno na to što muškarac govori o bivšoj ženi ili djevojci.

Pazite na ovih pet njegovih izjava:

1. ‘Moja bivša me nikada nije zadovoljila u krevetu’

Ovakva izjava nije nikako dobra. On ne može biti dobar ljubavnik ako svoju bivšu cure ili ženu nije mogao motivirati makar na osrednje vođenje ljubavi.

To može pokazivati i da je sebičan ljubavnik koji očekuje da mu sve bude učinjeno – samo uzima, a ništa ne daje.

Top taktika: Otkrijte mu seksi tonom glasa što vas to jako uzbuđuje. Također, navedite ga da vam otkrije detalje o onome što bi on želio, i uživajte u tome.

2. ‘Sve je to bila njezina krivica’

Nije dobro ako vaš partner ne može preuzeti nikakvu odgovornost za raspad bivše veze. Nije velika tajna da nikada netko nije kriv 100 posto za razlaz.

To što je rekao otkriva da vjerojatno nije dobar u preuzimanju odgovornosti niti u drugim odnosima. Upravo to će biti razlog što će sav teret pokretanja nečega novoga pasti na vaša leđa – a to je jako zamorno.

Top taktika: Od samog početka budite sigurni da je on obavio svoj dio posla. Biti izravan je najbolji način rješavanja tog problema.

3. ‘Birao sam stalno pogrešne djevojke’

Momak koji tvrdi da su sve njegove bivše partnerice bile loš izbor vjerojatno će jednom razmišljati da ste i vi “sad savršen izbor” zapravo bili “loš izbor”. Ovakav njegov stav može značiti da je perfekcionist.

Top taktika: Ako vam se čini da je previše kritičan oko onoga što radite, izazovite ga. Na primjer, ako prigovara koliko vremena provodite s prijateljima, recite mu da su postojali prije njega, a postojat će i nakon njega.

4. ‘Ne mogu više nikome vjerovati, zbog bivše se osjećam tako ranjivo’

To mu je zapravo izgovor da se ne poveže emocionalno s vama. Biti će u stanju tražiti bilo kakav znak zbog kojeg vam ne bi trebao vjerovati. Recimo, ako zakasnite 10 minuta, ne odgovorite mu odmah na poruku… Njegova nesigurnost će tada izmaknuti kontroli.

Top taktika: Čim počne pričati o svojim nesigurnostima i nepovjerenju, zaustavite ga. Objasnite mu da ništa ne znači to što ste zakasnili ili niste odmah odgovorili na poruku, ne treba sve shvaćati osobno.

5. ‘Bivša je voljela čudne stvari u krevetu’

Napomena: Ono što on vidi kao čudno, može biti zapravo nešto uobičajeno, poput oralnog seksa. Ljudi imaju vrlo različita očekivanja od onoga što se događa u spavaćoj sobi, prenose 24sata.

Top taktika: Ne ustručavajte se upoznati ga sa stvarima koje vam se sviđaju tijekom seksa, ali napravite to polako i senzualno, otkriva The Sun.

Share This Article