12.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Bandić objavio: U znak potpore našim slobodnim umjetnicima, osigurali smo bespovratnu potporu...

Bandić objavio: U znak potpore našim slobodnim umjetnicima, osigurali smo bespovratnu potporu od 5.000 kn

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio kako će Grad umjetnicima isplatiti 5 tisuća kuna bespovratne potpore, piše RTL.

”Zagrebački umjetnici posebno su teško pogođeni epidemijom koronavirusa. Oni svojim djelovanjem ovaj grad čine posebnim, jedinstvenim i originalnim.

U znak potpore našim slobodnim umjetnicima u ovim teškim vremenima, osigurali smo im bespovratnu potporu od 5.000 kn! Svjestan sam da taj iznos neće riješti njihove probleme, ali želim da znaju da smo, u skladu sa svojim mogućnostima, učinili ono što možemo da im pomognemo u ublažavanju negativnih posljedica epidemije na njihovu djelatnost.

Potpora se dodjeljuje iz proračuna Grada Zagreba zbog nemogućnosti ili bitno otežanog umjetničkog stvaralaštva i djelovanja samostalnih umjetnika. Mjere pomoći ranije smo donijeli i za naše ugostitelje, poduzetnike i obrtnike! Samo zajedno možemo prebroditi sve nedaće koje su nas snašle”, piše na Facebook stranici ”Milan Bandić gradonačelnik Zagreba”.

Najnovije

Još iz rubrike