12.8 C
Zagreb
Naslovnica Sport Zdravko Mamić otići će u Beograd, od Srba će tražiti da mu...

Zdravko Mamić otići će u Beograd, od Srba će tražiti da mu garantiraju sigurnost?

Zdravko Mamić nakon sudske presude odselio je u Međugorje i ne želi se pojaviti u Hrvatskoj. No, ispričao je da bi će tražiti od Srbije da mu garantira sigurnost da s prijateljima iz Beograda ode na utakmicu ako Dinamo u šesnaestini finala Europske lige izvuče Crvenu zvezdu.

– Zvezdu vodi moj veliki prijatelj Zvezdan Terzić. Prijatelji su mi i Dejan Stanković i Mitar Mrkela. Sa svima njima sam povremeno u kontaktu. Oduvijek sam imao dobre odnose s rukovodstvom Zvezde, još od vremena Vladimira Cvetkovića i Dragana Džajića. Uvijek smo radili na normalizaciji odnosa između klubova i sretan sam zbog toga – rekao je Mamić u razgovoru za Informer.

Dinamo je osvojio prvo mjesto u skupini Europske lige, Crvena zvezda bit će na drugom mjestu pa ih može spojiti ždrijeb šesnaestine finala koji je na rasporedu 14. prosinca.

– Ne bih volio da se sretnemo u nokaut fazi jer želim da i oni i mi stignemo što dalje u Europskoj ligi. Osim toga, koliko god bih se radovao pobjedi protiv Zvezde, toliko ne bih volio riskirati da Dinamo izgubi – rekao je Mamić i dodao:

– Ipak, radujem se Zvezdinom uspjehu iz jednostavnog razloga što sam sretan zbog uspjeha svih klubova s prostora bivše Jugoslavije. To se posebno odnosi na Zvezdu, koja je tako veliki klub. Sada je već konstantna da crveno-bijeli igraju značajnu ulogu u Europi, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike