5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ne skida ruke s njega! Veljača objavila fotku na kojoj se ljubi...

Ne skida ruke s njega! Veljača objavila fotku na kojoj se ljubi s 10 godina starijim dečkom od kojeg se ne odvaja

Producentica, spisateljica i glumica Jelena Veljača, na objavila je još jednu fotografiju s novim dečkom, Vitom Turšićem. Jelena s Vitom pozira sve češće zbog čega se može zaključiti da je stvarno sretna i zaljubljena, te da svoju ljubav ne želi skrivati.

Podsjetimo, Jelena i Vito su vezu potvrdili u rujnu ove godine kada su ih fotografi uhvatili kako se ljube na terasi kafića u glavnom gradu Hrvatske. Prije nekoliko tjedana zajedno su pozirali u zagrebačkom HNK, a uz sliku koju je Jelena objavila izdvojila je citat: “Život je predivan, čak i s maskom.”

U nizu komentara koji su se ispod toga zaredali pristigle su mnoge lijepe čestitke novopečenom paru, a jedna Jelenina pratiteljica poručila joj je kako se na fotografiji vidi samo njezin dekolte.”To je posljedica pet kilograma koje sam dobila od sreće i ljubavi”, napisala joj je Veljača i dobila veliku podršku. Inače, Turšić koji je između ostalog bio i savjetnik Kolindi Grabar-Kitarović i Ivi Josipoviću je u mladosti glumio u skečevima Roberta Knjaza s Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom. Vrlo popularni bili su skečevi ”Ljudi u Črnom”.

Osim toga, bio je i direktor tvrtke Stampedo, a 2005. pokrenuo je i muški časopis FHM. Ljubavni život Jelene Veljače često dobiva pozornost u medijima. Ona je još u ožujku ove godine prekinula s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom i unatoč tome s kćeri je neko vrijeme nakon potresa živjela kod tada već bivšeg dečka te kod prijateljice Ive Radić. Također, glumica je nedavno predstavila svoju prvu slikovnicu “Čučkolina”, koju je radila u suradnji s dizajnericom Anom Tevšić Nauković, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike