Kratka haljina HRT-ove voditeljice (47) postala je predmet rasprave na društvenim mrežama

Foto: HRT

Voditeljica i urednica Uršula Tolj u HRT-ovoj emisiji “Kod nas doma” večeras je nosila kratku plavu haljinu koja je izazvala raspravu na društvenim mrežama. U emisiji je gost bio glazbenik Andrej Baša, koji je obilježio 50 godina stvaralaštva, a u povodu toga prisjetili su se velikih hitova i festivala.

Međutim, nekim gledateljima je upitna odjevna kombinacija koju je 47-godišnjakinja odabrala ističući kako su “gošće elegentno, decentno odjevene, a ženstvene i lijepe”.

Podsjetimo, slične komentare zbog odjevne kombinacije ranije je ove godine dobila i njezina kolegica voditeljica Tončica Čeljuska koja je nakon izraženog dekoltea prilikom jedne emisije postala tema višednevnih rasprava na društvenim mrežama.

“Zvijezda večeri nije Jadranka Kosor, već Tončica Čeljuska u haljini za broj manjoj. Gospođa Čeljuska zgodna je žena, a večeras se predstavila i kao vrlo seksi autorica s izuzetno bujnim grudima s dubokim dekolteom. Hvala Bogu da su HRT-ovi puritanci zažmirili. Bravo za gospođu Tončicu Čeljusku!” nahvalio ju je jedan gledatelj, a drugi je bio potpuno drukčijeg mišljenja: “Što je s dekolteom?! Možda bi gospođi Čeljuski netko mogao reći da ovo ipak nije prikladno za emisiju”, kazao je kritizirajući je, piše Večernji.

Facebook Komentari