2.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Bizarna snimka Khabibova sunarodnjaka iz UFC-a: Pijan uništio svadbu, pa dobio dobre...

Bizarna snimka Khabibova sunarodnjaka iz UFC-a: Pijan uništio svadbu, pa dobio dobre batine

UFC-ov poluteškaš Gadzimurad Antigulov uništio je nečiju svadbu u rodnom Dagestanu nakon što ga je alkohol prebacio na “tamnu stranu”. UFC-ov borac započeo je tučnjavu s jednim od gostiju koji se uznemirio zbog njegova sramotnog poteza, piše Gol.hr

UFC-ovac je snimljen kako u jednom trenutku baca hranu prema stolu za kojim su sjedile žene, što je šokiralo i naljutilo okupljene. Neke su osobe došle do Antigulova i pokušale ga smiriti, dok je on pritom izgledao prilično pripito.

Kada je jedan od gostiju prišao stolu za kojim je sjedio Antigulov i odveo osobu koja je sjedila pored borca kako bi mu vjerojatno objasnio da mora primiriti prijatelja i da se ne može tako ponašati, Dagestanac se pridigao, došao do njega i odgurnuo ga.

Atigulov je vjerojatno tada dobio odgovorio koji nije očekivao, a to je nekoliko udaraca u glavu koje su ga vratile do njegova stola. U ruku je uzeo pladanj s hranom i pokušao pogoditi čovjeka koji ga je izudarao, no veliki broj ljudi već se nalazio između njih, a i ovaj je već imao novu osobu s kojom se šaketa.

Na snimci se vidi kako Antigulov pokušava okolnim putem doći do čovjeka koji ga je izudarao, no na snimci nije uspio.

Navodno je to uspio napraviti izvan dvorane za vjenčanje, a kao dokaz procurile su fotografije lubanje koje je navodno objavio čovjek koji je prvotno izudarao Antigulova. UFC-ovac je, naravno, negirao optužbe, ali se istovremeno ispričao za svoje ponašanje tijekom svadbe.

“Ja sam obična osoba. Nisam prorok. Kao i svi smrtni ljudi, ponekad radim pogreške. Priznajem, pogriješio sam.”

Antigulova bi iz UFC-a mogao dočekati otkaz, ne samo zbog ovoga već i zbog četiri uzastopna poraza. UFC ne podržava ovakve ispade svojih boraca, osim ako nisi Conor McGregor i ne donosiš milijunsku zaradu svojim nastupima…

Najnovije

Još iz rubrike