20 C
Zagreb
Naslovnica Gospodarstvo Croatia Airlines pred blagdane povećava promet

Croatia Airlines pred blagdane povećava promet

U prosincu, uoči blagdana, hrvatski avioprijevoznik blago će povećati promet na svojim međunarodnim linijama.

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik iz Zagreba će u prosincu letjeti prema 11 međunarodnih destinacija. Na Božić zrakoplovi Croatia Airlinesa neće prometovati prema međunarodnim destinacijama.

Kao i do sada, najveći broj tjednih letova biti će prema Frankfurtu, zatim prema Amsterdamu, dok će u prosincu najmanji broj letova biti prema zračnoj luci u Sarajevu.

Stranica Croatian Aviation donosi red letenja po linijama.

Letovi iz Zagreba

Linija Zagreb – Amsterdam – Zagreb u prosincu prometuje svakodnevno, s jutarnjim polaskom iz Zagreba,

Linija Zagreb – Beč – Zagreb prometuje jednom tjedno, svake srijede, 09., 16., 23. te 30. prosinca,

Linija Zagreb – Brussels – Zagreb prometuje dva puta tjedno, petkom i nedjeljom. Umjesto na Božić, linija će iznimno prometovati u srijedu, 23. prosinca,

Linija Zagreb – Frankfurt – Zagreb prometuje dva do tri puta dnevno, subotom jednom dnevno,

Linija Zagreb – Kopenhagen – Zagreb prometuje dva puta tjedno, srijedom i petkom. Dodatno su u prodaji direktni letovi u srijedu, 16. prosinca, subotu, 19. prosinca, te ponedjeljak, 21. prosinca.

Linija Zagreb – London – Zagreb prometuje jednom tjedno, ponedjeljkom. Dodatno su u prodaji direktni letovi u subotu, 19. prosinca, srijedu, 23. prosinca te srijedu, 30. prosinca.

Linija Zagreb – Pariz – Zagreb prometuje dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Dodatno je u prodaji direktni let u utorak, 22. prosinca.

Linija Zagreb – Rim – Zagreb (via Split) prometuje tri puta tjedno, ponedjeljkom, četvrtkom i nedjeljom. Umjesto četvrtka, 24. prosinca, u prodaji je direktni let u srijedu, 23. prosinca.

Linija Zagreb – Sarajevo – Zagreb privremeno je suspendirana. Ista će ponovno biti u prometu od 17. prosinca, s dva leta tjedno, četvrtkom i nedjeljom.

Linija Zagreb – Skopje – Zagreb prometuje dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom. U prodaji nije polazak na Božić.

Linija Zagreb – Zurich – Zagreb prometuje dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom. Dodatno su u prodaji direktni letovi u petak 18., subotu 19 te subotu 26. prosinca.

Direktni letovi Croatia Airlinesa iz Zračne luke Split

Linija Split – Frankfurt – Split prometuje jednom tjedno, svake subote. Kompanija nudi svakodnevne letove iz Splita prema Frankfurtu s kratkim presjedanjem u Zagrebu.

Linija Split – Munchen – Split prometuje dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom. Dodatno su u prodaji letovi subotom (19. i 21. 12.), a umjesto na Božić, linija će prometovati u srijedu, 23. prosinca.

Linija Split – Rim – Split prometuje tri puta tjedno, ponedjeljkom, četvrtkom i nedjeljom. Umjesto četvrtka, 24. prosinca, u prodaji je direktni let u srijedu, 23. prosinca.

Croatia Airlines u prosincu je, očekujući blago povećanje putničke potražnje, povećala broj letova na liniji prema Brusselsu, Kopenhagenu, Londonu, Parizu i Zurichu. Povećanja su minimalna, što je s jedne strane i očekivano s obzirom na to da su na snazi nove mjere koje će veći broj putnika prisiliti da odustanu od putovanja u Hrvatsku u vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike