12.2 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Strava u Njemačkoj: U ribnjaku našli tijelo mlade žene iz BiH

Strava u Njemačkoj: U ribnjaku našli tijelo mlade žene iz BiH

Prošli tjedan u ribnjaku u Rodgau, kod mjesta Offenbach u Njemačkoj pronađeno je mrtvo tijelo žene N.S. (28) iz Bosne i Hercegovine. Prema izvješću policije u tom mjestu njen nestanak je 25. studenog ove godine prijavio njen suprug (34).

Tijelo koje pluta na vodi u ribnjaku na području Gänsbruh u Rodgau blizu Offenbacha, pronašla su dvojica zaposlenika komunalnog poduzeća.

– Leš je bio u vodi u blizini betonska rampe koja se spušta u ribnjak – rekao je Markus Ebel-Waldmann, glasnogovornik komunalnog poduzeća i dodao da su radnici koji su pronašli mrtvo tijelo u šoku te da će im morati pružiti psihološku pomoć.

Nakon tog pronalaska policija je ubrzo uhitila muškarca, supruga ubijene koji je prijavio njen nestanak i on je za sada jedini osumnjičeni. Oglasila se i Facebook grupa Žena ženi u Frankfurtu.

– Ubijena mučeničkom smrću od strane svoga muža, bačena u jezero, trpjela je maltretiranja i svašta. Htjela se rastati, a zatim ju je ubio – piše jedna od članica grupe i dalje navodi da je ubijena bila majka dvoje djece, curice od tri i dječaka od sedam godina. Članice grupe su se organizirale i objavile su račun na koji se prikuplja pomoć.

– Njena obitelj je iz Bosne, nemaju ni za pokop – piše u pozivu za pomoć.

Policija je odmah krenula sa istragom, naložena je obdukcija tijela kojom je utvrđena nasilna smrt, na glavi mlade žene pronađeno je više ozlijede nanesenih tupim predmetom. Prvoosumnjičeni je suprug i on je uhićen i zadržan u pritvoru.

– Suprug 28-godišnjakinje iz Obertshausena koja je pronađena mrtva u utorak (24. studenoga 2020.) u Rodgauu kod Offenbacha i dalje je u pritvoru – objavio je javni tužitelj Alexander Homm ne navodeći koliko će on tamo ostati, uglavnom se on za sada brani šutnjom.

Policija traži svjedoke, kako bi se utvrdio motiv ubojstva i da li je opravdana njihova sumnja da je zločina počinio suprug. Krim policajci krim postaje Offenbach izuzimaju tragove u stanu supružnika koji su u njemu proveli dvije godine. Prema pisanju njemačkog Bilda, osumnjičeni suprug je u nekoliko navrata i prije prijavljivao nestanak supruge, sumnja se da je ona pokušavala od njega pobjeći, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike