10 C
Zagreb
Naslovnica Sport Tyson za meč s Jonesom dobio 7,5 mil. funti: Sve ću donirati

Tyson za meč s Jonesom dobio 7,5 mil. funti: Sve ću donirati

Petnaest i pol godina nije ga bilo u ringu, ali po onome što je pokazao u 16 minuta boksa u Los Angelesu djelovao je kao da nikad nije otišao u mirovinu. I pitanje je kako bi se Roy Jones Jr. (51) proveo da meč nije bio ekshibicijske prirode.

Mike Tyson (54) je dominirao tijekom čitave borbe u Staples Centru, pritiskao je Jonesa koji je stalno tražio klinč. Udarao je Mike i nakon gonga i skraćene runde nisu mu baš bile po volji.

Prema pisanju američkih i britanskih medija, Mike Tyson je za borbu zaradio 7,5 milijuna funti, a Jones Jr. triput manje, 2,5 milijuna funti. Tyson je i prije i nakon borbe kazao da će sav novac donirati u dobrotvorne svrhe.

Zna legendarni boksač kako je to ne imati. Prije malo manje od 20 godina bio je pred bankrotom, ali oporavio se, uložio je u plantaže marihuane i zaradio bogatstvo.

Inače meč Tyson – Jones Jr. se u SAD moglo pogledati na TV, po PPV (plati-pa-gledaj) sustavu za 50 dolara, a u Velikoj Britaniji za 20 funti. Na taj način, te kroz televizijske reklame se i namaknuo novac za dvoboj starih boksača, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike