Nives Ivanišević za mikrofonom radija: Ne mogu i ne želim više

Supruga proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića (49), Nives Ivanišević, pozirala je na poslu pa je objavila fotografiju na Instagramu.

– Pusa da ponedjeljak brze prođe, a bome i ova godina – poručila je te je dodala u hashtagovima: ‘Ne mogu i ne želim više. 2020. godino, odlazi’.

Pratitelji na društvenoj mreži poručili su joj da je predivna, a fotografija je u kratkom roku skupila preko 1000 lajkova.

Nives, koja je zaposlena na Narodnom radiju, u rujnu je pozirala s Goranom na plaži pa je objavila fotografije na kojima se ljube. Također, suprugu je tada posvetila emotivan opis.

– Želim da znaš da osjećam pravu radost u svom srcu kad sam u tvojoj blizini. Osjećam se sigurno uz tebe. Zaštićeno. Kao da si štit nada mnom kad si u blizini. S tobom sam potpuno svoja (što je vjerojatno razlog zbog čega sam dosadna) jer više ne nosim ‘cool’ masku. Bio si sa mnom dok sam bila bolesna. Kroz moje strahove. Ohrabrio si me i inspirirao da dosegnem više. Puno sam naučila o sebi s tobom – napisala je.

– Ugledam se na tebe i nastojim se više educirati. Kad smo u zavadi, svađamo se, osjećam se poraženo i tužno, jer znam da smo puno bolji od toga. Želim samo da znaš da si mi bio najbolji dečko. Nisi savršen, ali nikad te ne bi tražila da budeš. Ti i ja radimo. Uklapamo se. Ti si za mene i dalje najcool čovjek na svijetu. Volim te jako. Nikad neću odustati od tebe. Vjerna sam i odana tebi – dodala je, pišu 24sata.

Facebook Komentari