Nives Celzijus: Djeca su mi vani, nezaštićena. Želim da su pored mene. Tužna sam, bespomoćna

Svestrana pjevačica i članica žirija u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, Nives Celzijus (38), pozirala je s kćeri Taishom i sinom Leoneom te se raspisala na Instagramu, pišu 24sata.

– Što mi točno vrijedi naša ‘zaštićenost’ ako su mi oni najmiliji na ‘izvoru’?! I sjedimo mi odrasli tako u kući, neki zato što su u mirovini, neki zato što trenutno nemaju posla, neki zato što im je zabranjen rad… I voljeli bi da razmišljamo kako nam je lijepo, napokon smo na okupu. Mogli bi mi to jer uvijek pronađemo i onu neku najtanju nit pred samo pucanje koju s puno ljubavi primimo, njegujemo, ne puštamo i zaliječimo. Zaista bi mogli – započela je objavu.

Zatim je spomenula starije ljude, narušenog zdravlja koji spadaju u rizične skupine.

– I voljeli bi vjerovati da činimo sve da ih zaštitimo. Lako pronalazimo pozitivnu stranu ako smo dobili mogućnost zaštititi naše voljene i možda nije idealno rješenje, ali je opet način vrijedan žrtve jer su ljudski životi u pitanju. I pokušavam se uvjeriti da je sve ovo ispravno i onda se sjetim da su mi djeca vani, nezaštićena. Nose li maske? Ok, Leone je discipliniran, nosi sigurno i pere ruke. Taisha? Nisam sigurna – poručila je.

Otkrila je kako je razred njezine kćeri bio u samoizolaciji.

– Jedva čekaju da napokon vide, zagrle i izljube svoje prijatelje. Da li sam ju milijun puta zamolila da se suzdrži izljeva ljubavi na neko vrijeme, da li sam joj objasnila da posljedice mogu biti kobne za njene voljene. Jesam. Ali oni su djeca, omnipotentna. U njihovim neiskusnim glavicama, loše stvari se ne događaju njima. Oni su zaštićeni. Oni se ne moraju opterećivati maskama i dezinficijensom jer je za njih sve to glupost izmišljena da njima upropasti najbolji period života… – objasnila je Nives, a potom zaključila:

– Uglavnom, tužna sam, bespomoćna, želim da su mi djeca pored mene i da ih imam na oku. Zašto svi ti ljudi ostaju bez posla i u neizvjesnosti i strahu od sutra , ‘u sigurnosti doma’ čekaju da im se djeca vrate kući?!

Facebook Komentari