Biste li vi pali u napast? Cura mami muškarce na preljub…

Ono što Paige radi na Instagramu je pomaganje ženama da saznaju vara li ih njihov partner tako da šalje neprimjerene poruke i ponude seksualnog sadržaja drugima. Na kraju uvijek dobije vrlo zanimljive rezultate. Ona također vodi poseban Instagram račun, (@Dudesinthedm) gdje dokumentira neprimjerene i ljigave komentare koje dobiva od muškaraca.

uđeno joj je da pošalje poruku muškarcu čija je djevojka sumnjala da ju vara, a sve rezultate objavila je na Instagramu.

Iako su neki muškarci ostali vjerni svojoj partnerici i odbijali su njezine poruke, drugi su se šokantno brzo pretvarali da su slobodni u nadi da će zakazati spoj s ovom prelijepom manekenkom.

– Primijetila sam da puno muškaraca koji mi šalju poruke na privatnom računu imaju fotografije sa svojim djevojkama. Uvijek sam se pitala znaju li njihove djevojke i je li im stalo do toga što njihovi dečki šalju poruke drugim curama – rekla je Paige.

Paige je objasnila kako je jednom napisala na Instagram priču kako želi pomoći curama da vide bi li ih njihov partner uistinu prevario i je li sklon tome.

Iako su ljudi bili podvojenog mišljenja, jedni su je nazivali herojem, a drugi izdajicom, Paige je našla dovoljno materijala da izvrši svoj plan.

– Osobno vjerujem da cinkaroši dobiju kad tad ožiljke, ali osjećala sam se kao da dobro koristim snagu @dudesinthedm i pružim pomoć svojim ženskim sljedbenicima – objasnila je Paige.

Bila je ugodno iznenađena kada je vidjela da većina muškaraca kojima je poslala poruku nisu odgovorili, ili ako jesu, obavijestili su je da su u vezi.

Međutim, nekolicina muškaraca koji su bili na testu lagali su o svom statusu veze i brzo su se pretvarali da su slobodni u nadi da će ju zavesti.

U jednom od njezinih pokušaja brzo je uhvaćen manje vjeran muškarac.

Paige je napisala tom muškarcu: ‘Samo sam pomislila da si tako sladak. Nadala sam se da ćemo se naći ako si slobodan, naravno.’

Odmah je odgovorio: ‘Dovoljno sam slobodan, imaš li Snapchat?’

Drugi muškarac nije mogao sakriti oduševljenje što je od lijepe manekenke dobio poruku, prenose 24sata.

‘Super si sladak’, napisala je, na što je on odgovorio: ‘Ja? Ti si poput supermodela! ‘

Muškarac koji je na svom Instagramu imao fotografije svoje djevojke, tada je tvrdio da nema partnera, šaljući poruke poput ‘Ti si u LA-u? Ja sam tamo cijelo vrijeme poslovno, trebali bismo izaći’, piše Daily Mail.

Share This Article