Kardashianke krše mjere? Kris za praznik imala stol za 14 ljudi

Dan zahvalnosti obilježila je i obitelj Kardashian. Slavne sestre okupile su se u kući svoje mame, Kris Jenner (65). Građanima u Kaliforniji ranije je bilo preporučeno da ne putuju za taj praznik niti se okupljaju zbog pandemije korona virusa. Zbog toga je slavlje kod Kardashiana izazvalo pomutnju.

Kourtney (41) je objavila nekoliko fotografija na ‘InstaStoryju’, a svima je za oko ‘zapela’ ona na kojoj Kris pozira pored stola koji je bio postavljen za 14 ljudi.

Khloe (36) je nedavno izjavila kako će obitelj ići na testiranje prije božićnih blagdana, pa postoji vjerojatnost da su to učinili i prije Dana zahvalnosti. Kardashianke su pripremile i puno hrane za goste, no prema pisanju stranih medija, popis uzvanika nije poznat.

Osim toga, Centar za kontrolu bolesti pozvao je građane da što više ograniče broj kontakata kako bi omogućili međusobni razmak i spriječili širenje zaraze.

Obitelj Kardashian izazvala je kontroverze i pitanje krše li opet mjere za suzbijanje pandemije korona virusa.

Naime, Kim (40) je nedavno s obitelji i prijateljima proslavila svoj jubilarni rođendan u tropskim rajevima. Tvrdila je kako su svi gosti bili prethodno testirani na korona virus i potom u izolaciji dva tjedna. No naišla je na brojne kritike te su je pratitelji prozvali neodgovornom i sebičnom, prenose 24sata.

Facebook Komentari