Vraća se British Airways, za blagdane uveli liniju Zagreb-London

British Airways u vrijeme Božića i Nove godine nakratko će ponovno uspostaviti liniju London Heathrow – Zagreb. Croatia Airlines također povećava broj letova na ovoj liniji!

British Airways ove je godine vrlo često mijenjao svoj raspored na liniji London – Zagreb, linija je u rujnu bila suspendirana sve do kraja listopada, zatim je prometovala vrlo kratko, svega dva tjedna, da bi kompanija ponovno obustavila promet prema Zagrebu.

Ova će linija biti u prometu od 20. prosinca do 5. siječnja, kompanija će na njoj obaviti svega 5 povratnih letova, daleko manje od prvotno planiranog, javlja portal Croatian Aviation.

Linija London Heathrow – Zagreb – London Heathrow prometovat će 20., 22. te 29. prosinca. U siječnju su dostupna svega dva leta – u nedjelju, 03. i utorak, 05. siječnja.

Croatia Airlines, koja jednom tjedno (ponedjeljkom) prometuje između Zagreba i Londona, od sredine prosinca nudi i drugi let tjedno na ovoj liniji.

Croatia Airlines uz letove ponedjeljkom, u prodaji ima direktne letove 19., 23. i 30.12. U siječnju su dostupni letovi subotom, 02. te 09.01. 02.01., prenosi N1.

Share This Article