Kolege u nevjerici! Iznenada preminuo mladi glazbenik (31), kruže glasine o uzroku smrti

Foto: Instagram

Tragedija za umjetnost – govore mnogi kolege 31-godišnjeg Garreta Lockharta, DJ-a i producenta koji je iznenada preminuo od još uvijek nepoznatok uzroka, piše Mirror. Vijest o preranoj smrti glazbenika potvrdio je njegov tim na službenom Instagram profilu.

– U ponedjeljak 23. studenog svijet je izgubio predivnu dušu, Garretta Fallsa Lockharta, poznatog i kao i_o. Ovaj izuzetno talentirani duh naučio nas je da ljubav uvijek pobjeđuje. Garrettova istina i duša živjet će kroz glazbu koju je stvorio i dijelio – bili su kratki.

Glasine kolaju o mogućem uzroku smrti, a prvog na listi svi stavljaju samoubojstvo. Međutim, javljaju se sumnje da se DJ predozirao ili da je umro od posljedica koronavirusa. Ipak, njegova obitelj još uvijek se nije oglasila o uzroku. Karijeru mu je obilježila suradnja s pjevačicom Grimes iz Kanade.

– Ovo je tragedija za umjetnost. Najviše sam slušala tvoju glazbu i neizmjerno sam tužna i tjeskobna zbog ovoga. Bila je privilegija poznavati te – napisala je Grimes na svom Twitter profilu, a od njega se u nevjerici opraštaju i mnogi drugi kolege glazbenici. Uz nju je žaljenje izrazio i glazbenik Sullivan King.

– Hvala ti što si uvijek osvjetljavao svaku prostoriju u koju bi ušao i svaku pozornicu na koju bi se popeo. Jako ćeš mi nedostajati. Zauvijek i_o – napisao je King, prenosi Večernji.

Facebook Komentari