Camilla i Charles ne mogu više: “Pukli” su zbog silnih hejtera…

Tko god je pogledao novu, četvrtu sezonu Netflixove serije ‘Kruna’, doznao je brojne detalje iz života tragično preminule princeze Diane.

Među ostalim, u seriji je prikazan njezin odnos s princom Charlesom (72) koji ju je varao sa sadašnjom suprugom Camillom (73). Nije dugo trebalo da korisnici društvenih mreža počnu trolati golupčiće.

– Jasno mi je da je to bilo davno, ali smeta me da su i Camilla i Charles bili u braku i varali svoje partnere, a danas ih slave kao buduću kraljicu i kralja – napisao je jedan od brojnih ljutitih fanova Diane.

Očekivano, Charles i Camilla nisu oduševljeni ovakvim komentarima pa je na njihovim posljednjim tvitovima vidljiva napomena: ‘Odgovoriti mogu samo profili koje ClarenceHouse prati ili spominje u objavama’.

Iako njih na Twitteru prati gotovo milijun ljudi, oni prate samo 333 profila koji im vjerojatno neće javno prebacivati preljubničku vezu.

Iz britanske kraljevske obitelji ne gledaju baš blagonaklono na to što ih se provlači ponovno u mediji zbog afere, ali ni po platnu.

Camilla je zbog medijskih napisa prvo bila negativka zbog ljubavi javnosti prema Diani. Nakon toga se s godinama jedva riješila negativnog imidža, a čini se kako je serija priču vratila na početak, pišu 24sata.

TAGGED:
Share This Article