Meghan i Harry ostali bez krova nad glavom u Velikoj Britaniji

Meghan Markle (39) i princ Harry (35) odrekli su se početkom godine svojih kraljevskih titula i dužnosti te odlučili živjeti dalje izvan sigurnosti, ali i tradicijskih obrazaca monarhije. Britanski mediji objavili su kako su Meghan i Harry upravo i službeno ostali bez svoje rezidencije, koja im je svojedobno bila idealan dom, u koji su puno uložili.

S njihovim odlaskom iz obitelji i zemlje, Frogmore Cottage pripao je Harryjevoj sestrični, princezi Eugenie (30), koja iščekuje bebu sa suprugom Jackom Brooksbankom (34).

Kako prenose otočki mediji, sve stvari bivših stanara iznesene su u gluho doba noći, gotovo u tajnosti, te su poslane Meghan i Harryju u Kaliforniju. Novi stanari već su uselili i nisu više željeli čekati.

Frogmore Cottage na papiru ostaje britanska rezidencija vojvoda od Sussexa, no šanse da će se oni koji su se donedavno tom titulom dičili u javnosti, u nju ikada vratiti gotovo su ravne nuli. Njihov dom sad je u SAD-u, a prilikom posjeta Velikoj Britaniji morat će odsjesti na nekoj drugoj adresi, pišu 24sata.

Facebook Komentari