Kralj raskoši: Pogledajte gdje živi gradonačelnik Banja Luke

Foto: Twitter

Novi gradonačelnik Banje Luke je Draško Stanivuković (27) koji je proteklih dana u središtu pozornosti radi svoje obiteljske kuće.

Njegova kuća je inače i jedan od najfotografiranijih objekata u Banjoj Luci.

Kuća u kojoj stanuje je vlasništvo njegova oca koji se bavi privatnim biznisom. Nalazi se u naselju Petričevac.

Brojni mediji pišu da Stanivukovići ‘hodaju po zlatu’, što potvrđuju i razne fotografije i objave izvođača radova. Naveli su da su u kuću ugrađeni i mozaici od čistog 24-karatnog zlata.

Gradonačelnika Stanivukovića se zbog toga naziva ‘kraljem raskoši’, a njegovu kuću su prozvali ‘bosanskim Versaillesom’, dok on s druge strane objavljuje na svom YouTube kanalu kako se vozi s traktorom.

Ranije je Blic prenio njegove riječi u kojima napominje da je vila njegove obitelji otvorena za sve. Za one koji žele snimiti video ili se u njoj fotografirati povodom neke prigode. Tako se u njoj zabilježilo oko 50 matura, 70 rođendana, 30 vjenčanja, dvoje zaruke te su snimljena tri video spota.

Osim kuće, pozornost je privukao u komentarima kada je nedavno na izborima pobijedio bivšeg gradonačelnika Igora Radojičića iz SNSD-a, stranke Milorada Dodika kojemu je taj poraz zadao snažan udarac.

Stanivuković se prikazao mladim angažiranim političarem, a aktivizmom je stekao brojne simpatije građana. U nekoliko je navrata rukama skidao tek postavljeni asfalt kako bi dokazao da se gradski novac daje za nekvalitetne radove, pišu 24sata.

Facebook Komentari