Zoran Mamić nakon poraza u Osijeku: Nismo zabili golove, Osijek je to kaznio

Dinamo je izgubio s 2:0 u derbiju kola kod Osijeka, a trener Modrih Zoran Mamić ovako je prokomentirao susret u Gradskom vrtu:

“Prije svega čestitke Osijeku na pobjedi i čestitke njihovom golmanu Ivušiću na fantastičnoj utakmici. Nažalost, nogomet se igra za golove, a mi svoje šanse i dobre prilike koje smo imali nismo iskoristili. Nismo zabili golove, Osijek je to kaznio i zasluženo pobijedio”, kazao je Mamić, a prenosi Dinamova web stranica.

“Imali smo dosta problema u pripremi utakmice, što zbog reprezentacije što zbog bolesti. Pokušali smo izvući dobru varijantu za ovaj susret. Nakon 10-15 minuta prvog poluvremena preuzeli smo kontrolu nad utakmicom, imali smo dvije fantastične situacije i udarac Petkovića koji je Ivušić obranio. Bile su tu i šanse Jakića, Gavranovića… kažem, treba zabiti gol kad se pojavi šansa. Na ovakvim utakmicama ih nema puno i kad se stvore, treba ih iskoristiti da bi rezultat bio pozitivan.”

Zbog aktualne situacije vidjeli smo skraćeni kadar s obje strane.

“Živimo u tim vremenima, nekakve stvari nam kroje sastave, ali trebamo se prilagoditi. Trebamo izvući iz te situacije najbolje što možemo”, zaključio je Mamić, piše Gol.hr

Share This Article