Elegović (50) istaknula dekolte: Izgledaš deset godina mlađe

Foto: Instagram

Za nju su godine samo broj. Glumica Mila Elegović (50) s ponosom pokazuje obline na društvenim mrežama, a posljednjom objavljenom fotografijom raspametila je obožavatelje.

Pozirala je u prozirnoj haljini sa šljokicama, a najviše pažnje izazvao je njezin duboki dekolte kojeg je naglasila. Kosu je lagano nakovrčala, a šminka joj je bila decentna.

– Predivna dama. Bila si i ostala lijepa, izgledaš deset godina mlađe. Koji dekolte – samo su neki od komentara njezinih pratitelja na Instagramu. Fotografiju su joj između ostalih komentirale glumice Bojana Gregorić Vejzović (48) i Katarina Baban (32).

Mila je u opisu fotografije istaknula kako je prigrlila babu u sebi, no njezini joj pratitelji poručuju kako izgleda mlađe i provokativnije no ikad. No nedavno je priznala kako se prestala brinuti o onome što će tko reći. Ne dotiču je komentari o izgledu.

Glumica inače radi u Kazalištu komedija, a zbog pandemije korona virusa najviše joj teško pada nedostatak kontakta s publikom. Ne sviđa joj se kazalište bez publike, ali nam je nedavno rekla kako su se snašli, pišu 24sata.

Facebook Komentari