Bjelica: Moramo biti ponosni kako su se igrači borili, zasluženo smo pobijedili

Pobjeda protiv Dinama uvijek je slatka većini trenera drugih klubova, a pogotovo Nenadu Bjelici koji je do nje došao sa svojim Osijekom. Osječani su pokazali čvrstu, angažiranu igru i u tom segmentu definitivno bili uvjerljivi protiv Dinama.

“Moramo biti ponosni kako su se igrači borili i zalagali. Igrali smo dobar nogomet, protivniku smo dali dvije šanse, ali i mi smo imali koju dobru situaciju. Mislim da smo zasluženo pobijedili i došli na tri boda”, rekao je Bjelica.

Ono što je krasilo Dinamo kojeg je on vodio, sada krasi Osijek. Igrači jednostavno rade jedni za druge, nema nimalo stajanja i opuštanja, a iz te agresivnosti rodi se i pokoja dobra prilika.

Bjelica je zadovoljan radom svojih igrača, naročito ovim segmentom kojeg je u Dinamu često naglašavao kao ključnim. Ususret utakmici protiv Istre u srijedu, trener Osijeka ne dvoji u sposobnost svoje ekipe.

“Ograničeni smo izostancima, malo nas je, ali smo pravi. Bez momčadskog duha i zajedništva ne ide, nema uspjeha. Idemo utakmicu po utakmicu i pokušati pobijediti sljedećeg protivnika”, zaključio je trener Osijeka, piše RTL.

Osijek odigrao sjajnu utakmicu i u derbiju kola pobijedio Dinamo: Prednost prvaka prepolovljena

Facebook Komentari