Arija i Marko pobjednici su nove sezone showa Zvijezde pjevaju

Foto: HRT Instagram

Posljednja ovogodišnja emisija showa ‘Zvijezde pjevaju’ dat će odgovor na pitanje hoće li do kraja otići Marko Kutlić i Arija Rizvić ili Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo. Večerašnja emisija ide uživo za razliku od prethodnih sedam koje su unaprijed snimljene, a pobjednika će birati publika.

Žiri u sastavu Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Jurica Pađen i Marko Tolja i u ovoj emisiji ocjenjuje natjecatelje, no odluka gledatelja je presudna. Natjecateljskom dijelu finalne emisije prethodio je zajednički nastup svih ostalih parova 9. sezone koji nisu prošli do finala. Josipa i Sandi, Kristina i Vlado, Boris i Lea, Damir i Ivana, Marko i Gina te Dora i Bojan izveli su medley pjesama koje su pripremali, ali nisu stigli predstaviti u showu.

Zbog epidemioloških mjera u studiju nema publike, no pred žirijem i publikom s malih ekrana prvi su od dva natjecateljska para nastupili Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo. Zapjevali su ‘Human’ kantautora Rag’n’Bone Mana. Za svoj nastup dobili su maksimalnih 40 bodova.

Maksimalan broj bodova osvojili su i Marko Kutlić i Arija Rizvić. Oni su ponovili hit ‘Disco Inferno’ The Trammpsa i zaradili brojne komplimente.

Ivan i Lara otpjevali su još ‘Kad nema ljubavi’, hit Ilana Kabilja te Massimovu ‘Iz jednog pogleda’. Za obje numere par je dobio pohvale žirija, a posebno hvale Šarića, kojem su rekli i kako je trebao biti pjevač. Ponovili su maksimalne bodove.

Marko i Arija također su dobili same desetke, a o pobjedniku će odlučiti publika. Oni su pjevali ‘Budi moja voda’ riječkog benda Laufer te ‘Feeling Good’ glazbene ikone Nine Simone.

Publika je odlučila kako su pobjednici devete sezone showa ‘Zvijezde pjevaju’ Arija Rizvić i njezin mentor Marko Kutlić. Oni su čestitali suborcima Lari i Ivanu, a svi su poželjeli kako je ovo posljednja emisija showa pod epidemiološkim mjerama, pišu 24sata.

Facebook Komentari