Usijanje izbora u HDZ-u: Kandidat za dopredsjednika iz tima Željka Turka pretukao gosta kafića

Unutarstranački izbori u HDZ-u u Zagrebačkoj županiji poprimaju naznake turske sapunice. Nakon prijetnji smrću bivšem zapovjedniku 151. brigade, Josipu Mahoviću Piniju, koji je u timu Damira Mikuljana, s kutijom u kojoj su bile tri zaklane kokoši izgleda da je situacija u cijelosti izmaknula kontroli.

Naime, prije nekoliko dana kandidat za potpredsjednika Tomislav Masten iz tima gradonačelnika Zaprešića Željka Turka, koji se kandidirao za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije, nokautirao je i prebio u samoborskom lokalu H2O gosta tog kafića Tomislava Šoića.

Tomislav Šoić je kobnog dana došao u u lokal H2O u Samoboru gdje je zatekao Tomislava Mastena. Kako kažu očevidci, Šoić je dobacio Mastenu: ”Kaj ti nisi u zatvoru?”.

Nakon toga ga je ovaj nokutirao i premlatio. Uslijed nastalih ozljeda, koje su mogle biti za Šoića po život opasne, stigla je hitna pomoć i odvezla ga, a policija je došla napraviti očevid.

Podsjetimo, Tomislav Masten se sumnjiči u nedavnoj aferi Janaf da je navodno poduzimao neke nezakonite radnje, a na unutarstranačkim izborima u HDZ-u za Zagrebačku županiju kandidirao se u timu Željka Turka za potpredsjednika. (A.R.)

Usijanje izbora u HDZ-u: HDZ-ov direktor skočio, nasrnuo na mene i pretukao me toliko da sam završio na hitnoj

Usijanje izbora u HDZ-u: Prijetnje smrću bivšem zapovjedniku 151. brigade s kutijom u kojoj su bile tri zaklane kokoši

Mikuljan o unutarstranačkim izborima: Nedavno se članu mog tima dogodila bizarna stvar

Usijanje izbora u HDZ-u, Bošnjaković se javio nakon mafijaških prijetnji smrću: Trpimo sramotu i predmet smo oštrih kritika javnosti

Usijanje izbora u HDZ-u, članovi u nedjelju odlučuju jesu li za klijentelizam, korupciju ili ipak ne

Facebook Komentari