19.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Školska prijateljica nakon dugo godina optužuje Ivanku Trump

Školska prijateljica nakon dugo godina optužuje Ivanku Trump

Donaldova kći Ivanka Trump (39) po mnogima je najsličnija svojem ocu, pa možda i ne čudi nedostatak bilo kakve empatije, koji kroz život pokazuje. U tekstu koji je objavio Vanity Fair, novinarka Lysandra Ohrstrom, koja je bila djeveruša na Ivankinom vjenčanju i svojedobno njezina najbolja prijateljica, opisala je kako je Trumpova kći oduvijek bila opsjednuta vlastitim statusom, a krivce je u pravilu pronalazila u drugima.

– Imala je očev radar za status, novac i moć, kao i taj Donaldov instinkt da ‘baci druge pod autobus’ ako će tako spasiti samu sebe – kazala je Ohrstrom.

Prisjetila se i anegdote kada su ona i Ivanka bile u dvadesetima, a novinarka i prijateljica preporučila je Ivanki da pročita knjigu Richarda Russoa, ‘Carski slapovi’, koja je dobila Pulitzerovu nagradu. Riječ je o proslavljenom književnom djelu, o likovima iz radničke klase u gradiću Maineu, no Ivanka je pobjesnila na Ohrstrom.

– Zašto si mi to preporučila? Ne želim čitati o je*enim siromasima. Za koji dio točno misliš da bi mi tu mogao biti zanimljiv? – pitala ju je Ivanka, a novinarka koja je napisala priču o odrastanju s Ivankom pojasnila je kako je to odlučila učiniti kako bi pokazala njezino pravo lice, svjesna da će je mnogi proglasiti licemjernom.

Lysandra i Ivanka bile su školske prijateljice, no posljednjih desetak godina zahladile su odnos i nisu u kontaktu. Za Donalda je napisala kako joj nikad nije upamtio ime prilikom posjeta, ali je uvijek primijetio ako bi se udebljala, smršavila, našminkala se. Piše i kako je Donald bio opsjednut Ivankom i time da svi znaju kako je baš ona najljepša i najpopularnija djevojka u školi, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike