Očistite kupaonicu kao profi: Uz četku, prava sredstva i krpice

Objava korisnice TikToka pod nadimkom Clean With Me postigla je velik uspjeh, a podijelile su ga tisuće ljudi jer je pokazala kako korak po korak očistiti kupaonicu kao profesionalac, piše Daily Mail.

– Čišćenje kupaonice je posao koji nikad ne završava – napisala je uz video koji je započela pokazujući prljavi umivaonik i ogledalo umrljano kamencem i osušenim kapljicama vode, prenose 24sata.

Također je otkrila koje je jeftine proizvode koristila za čišćenje kako bi kupaonica bila besprijekorna i bez mrlja.

U videu koji traje oko minutu započela je štrcanjem proizvoda za čišćenje umivaonika. Koristila je četku i vodu te temeljito izribala površinu kako bi uklonila bakterije i naslage prljavštine.

Širokom četkom je čistila većinu površina, a koristila je i tanju četku za teže dostupna mjesta poput kuteva i prostora iz slavine.

Potom je površinu prebrisala spužvom i oprala vodom kako bi uklonila višak proizvoda za čišćenje i eventualne ostatke bacila. Kako bi očistila slavinu, koristila je pjenu. Nakon nanošenja izribala je slavinu i isprala pjenu, a slavina je nakon toga zasjala kao da je nova.

U zadnjem koraku koristila je sredstvo za čišćenje stakla. Proizvod uklanja bacile, prljavštinu i naslage istovremeno ostavljajući blistave površine.

Nanijela je tekućinu i posprejala ogledalo, a potom ga je očistila brisačem pokretima usmjerenima prema dolje.

Kako bi dovršila posao, sve površine je još jednom prebrisala krpicom od mikrovlakana. Rezultat su čiste i besprijekorne površine koje svatko može ostvariti kod kuće. Njezin video pogledalo je više od 280.000 ljudi, a podijelili su ga 44.000 puta.

Facebook Komentari