19.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Maja Šuput otkrila sve o danu koji je njoj i suprugu promijenio...

Maja Šuput otkrila sve o danu koji je njoj i suprugu promijenio život: Ruke su mi se tresle, Nenad je počeo plakati

Pjevačica i voditeljica showa “Tvoje lice zvuči poznato” Maja Šuput u 21. je tjednu trudnoće, a obožavateljima je sada otkrila i kako je suprugu Nenadu Tatarinovu priopćila sretne vijesti da je beba na putu. Na Instagramu je Šuput podijelila fotografiju koja je snimljena u srpnju, a na kojoj je ispod bijele majice crvenim ružem na trbuhu napisala “beba”.

“Dan koji nam je promjenio život. To jutro saznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma jedino što sam uspjela na brzinu jest nacrtati ovu mega likovnu umjetnost na trbuhu da tako priopćim mužu da će postati otac. Toliko su mi se ruke tresle da nisam uspjela stisnuti “rec” kad je ušao, iako sam mobitel postavila na pravo mjesto… Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspio nakon nekoliko trenutaka rec BEBA???? I počeo plakat. Onda smo se malo plakali u duetu”, napisala je pjevačica i voditeljica u opisu fotografije.

Brojni pratitelji u komentarima su joj redom ostavili emotikone srca te su čestitali budućim roditeljima.

Šuput je nedavno u IN magazinu otkrila kakve je promjene nedavno počela doživljavati u trudnoći. “Raste, rastem! Ja sam ti se zadnja dva tjedna stalno bunila, ja jedina nemam trbuh, sve trudnice imaju trbuh, kakva sam ja to trudnica, nit mučnine… Nije da se žalim, ali daj beba javi se da znam, ono… Ali po knjizi ispada da je trbuh narastao baš kad treba. Prekjučer smo prvi put doživjeli boksanje od bebe, a ono što nas je najviše razveselilo kao roditelje je da beba prati naš tempo jer je boksanje bilo u ponoć. Znači nije beba u 9 sati ujutro ili u podne, nego u ponoć. Onda je Nenad stavio glavu na trbuh i rekao ”Ljubavi tatina, bravo. Noćna ptica na mamu!” hahaha”, ispričala je Maja, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike