Rudy se rastopio: Toliko žustro sipa teorije o krađi glasova da mu je procurila boja za kosu

Rudy Giuliani toliko se unio u predstavljanje novih teorija zavjere o krađi glasova na izborima da mu je sa znojenjem ‘procurila’ i boja za kosu.

Trumpov osobni odvjetnik, koji je nakon niza godina zakoračio i u sudnicu kako bi pokušao okrenuti glasove u Trumpovu korist, na konferenciji se uspuhao i iznosio optužbe na račun Georgea Sorosa, Clintonovih i Kine… tvrdeći da svi stoje iza zavjere da na vlast dođe Joe Biden.

Najavio je nove tužbe govoreći o uzorku koji se ponavlja u državama. Tvrdio je tako da se svim tim prevarama na izborima upravljalo iz nekog središnjeg mjesta. Pola sata usred govora Giuliani se počeo toliko znojiti da mu je zajedno sa znojem niz lice curila i boja za kosu, a pritom je opet ponavljao da su Detroit i Philadelphia gradovi s dugom povijesti korupcije.

Napao je i medije da su odbacivali iskaze ljudi koji su tvrdili kako su republikanski inspektori spriječeni u obavljanju posla i loše tretirani.

– Kad smo išli u krevet, Trump je bio u vodstvu u tim državama – vikao je Giuliani.

Iznoseći tvrdnje o tome da predstavnicima Trumpove kampanje nisu dali da s dovoljne udaljenosti prate brojanje glasova Giuliani je ponovio i scenu iz filma ‘Moj rođak Vinny’.

To je usporedio sa scenom u kojoj lik Joea Pescija u sudnici pita svjedokinju koliko prstiju drži kako bi pokazao da zbog lošeg vida nije pouzdani svjedok, pišu 24sata.

Facebook Komentari