Bjelica uoči Dinama ostao bez petorice! Korona ih sve izbacila

Prije nešto manje od mjesec dana sedmorica su nogometaša Osijeka bila pozitivna na korona virus, zbog čega je odgođena njihova utakmica protiv Istre 1961, a novi val covida proširio se Gradskim vrtom nakon reprezentativne stanke.

Bijelo-plavi priopćili su kako su pozitivan nalaz dobila još petorica igrača momčadi Nenada Bjelice. Odmah su stavljeni u samoizolaciju i nitko od njih neće konkurirati za subotnji derbi protiv Dinama u Gradskom vrtu, a vjerojatno ni gostujuće utakmice idućeg tjedna kod Istre i Rijeke.

Ne dođe li do novih slučajeva zaraze, Osijek neće imati mogućnost zatražiti odgodu jer, prema odluci Natjecateljske komisije HNLS-a, najmanje šest igrača treba biti u samoizolaciji kako bi došlo do odgode.

Dinamo će u okršaju bivšega i sadašnjeg Bjeličina kluba sigurno biti bez Osječanina Dine Perića, a vjerojatno i bez dvojice U-21 reprezentativaca Joška Gvardiola i Lovre Majera.

“Modri” vode u HNL-u nakon nepotpunih 11 kola s 26 bodova, šest više od Osječana, a Gorica je treća sa 16 i dvije utakmice manje. Kolo će u utorak otvoriti Lokomotiva i Varaždin u Kranjčevićevoj, a kasnije Gorica gostuje kod Šibenika.

Nakon derbija u Osijeku, u subotu Hajduk gostuje kod Slaven Belupa, a zbog korona virusa u momčadi Rijeke (sedmorica pozitivnih) odgođeno je njihova gostujuća utakmica kod Istre 1961., pišu 24sata.

Share This Article