Bivši preminule glumice Rivere podigao tužbu zbog njene smrti

Zvijezda serije ‘Glee’, glumica Naya Rivera, tragično je preminula u srpnju nakon što se utopila na području jezera Piru, gdje su ona i sin Josey (4) unajmili brod i otišli na plivanje. Kao uzrok smrti tada 33-godišnje glumice navedeno je ‘utapanje’, a cijeli slučaj okarakteriziran je kao nesretan.

Ipak, njezin bivši suprug Ryan Dorsey, s kojim se razišla nekoliko godina ranije te imaju petogodišnjeg sina Joseyja, podigao je tužbu zbog njezine smrti.

Us Weekly izvijestio je da je Dorsey dokumente predao ovog tjedna, a tužbu navodno pokreće u ime sina. Tužio je okrug Ventura u Kaliforniji, gdje je Naya Rivera preminula i upravu parka u kojem se dogodila tragedija.

Smatra da postoje temelji za tužbu zbog nemara u održavanju parka i nepravodobne reakcije onih koji su zaduženi za sigurnost.

Područje jezera na kojem je pronađeno tijelo beživotne glumice dubine je između 25 i 30 metara, a iako je navodno bila odlična plivačica, Rivera se nakon plivanja nije vratila. Sin Josey ostao je na unajmljenoj brodici i nije bio životno ugrožen, prenose 24sata.

Facebook Komentari