VIDEO Ćipe u Vukovaru: Zašto pokušavaju ponovno izjednačavati žrtvu i agresora? To nije dobro. Nastat će još veća podjela u društvu

Zastupnik DP-a Stipo Mlinarić Ćipe u Vukovaru se zapitao “zašto pokušavaju izjednačiti žrtvu i agresora”:

“Vukovar je ponižen prije 29 godina od četničkih formacija i JNA, a ovih 29 godina ga ponižava hrvatska politika. Nisu pronađeni nestali, nisu kažnjeni zločinci. A vidim, budući da dolazim svake godine od 1998. godine, svake godine je na ovoj bini puštena pjesma od Miroslava Škore Ne dirajte mi ravnicu, prošle godine nije puštena ni ove godine nije puštena. Mislim da je to sramotno.

Sudjelovanje u koloni potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića i izaslanika srbijanskog predsjednika Verana Matića nije korak naprijed, nego korak nazad. Što se dogodilo 17. 11. na mjestu gdje su oni bacili vijence? Ja ću vam reći: nije se dogodilo ništa. Zašto pokušavaju ponovno izjednačavati žrtvu i agresora? To rade sustavno, to pokušavaju napraviti cijelo vrijeme od kad je ova Vlada i Andrej Plenković na čelu s njom. To nije dobro. Nastat će još veća podjela u društvu”, rekao je Ćipe u Vukovaru..

Facebook Komentari