19.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno SDP-ovci bili u Škabrnji i Vukovaru, ali u Kolonu sjećanja neće

SDP-ovci bili u Škabrnji i Vukovaru, ali u Kolonu sjećanja neće

Delegacija SDP-a Hrvatske predvođena predsjednikom Peđom Grbinom položila je vijence i zapalila svijeće na Memorijalnom groblju žrtava Domovinskog rata i Spomen domu Ovčara u Vukovaru povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Uz predsjednika stranke, u delegaciji su sudjelovali potpredsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić, članica Predsjedništva SDP-a i predsjednica Foruma Mladih SDP-a Biljana Gaća te članovi Savjeta za ratne veterane SDP-a, Vinko Kovačić i Željko Gavran. Zbog epidemiološke situacije, SDP ove godine nije sudjelovao u službenom dijelu obilježavanja Dana sjećanja u Vukovaru i Škabrnji.

Potpredsjednica Hrvatskog sabora i SDP-a Sabina Glasovac, predvodila je delegaciju u Škabrnji koja je odala počast kod Središnjeg Križa. Uz nju su obilježavanju nazočili saborska zastupnica Renata Sabljar-Dračevac, predsjednik SDP-a Zadar Daniel Radeta te članovi Savjeta za ratne veterane, Eleonora Mandić, Goran Perović i Zoran Sinovčić.

Foto: SDP

Predsjednik SDP-a pozvao je sve građane da Dan sjećanja obilježe u svojim domovima, prisjećajući se svih onih koji su dali život za Hrvatsku i tako ne izlažu sebe i bližnje zarazi koronavirusom, piše SDP.

Vesna Bosanac: Dušebrižnici koji se boje kolone, nemaju pijetet; Ništa posebno neće dogoditi. Kao što se ni na jednom hodočašću ne dogodi, kao što se za Sve svete ništa nije dogodilo

Najnovije

Još iz rubrike