Predator je u izolaciji, testirao se na korona virus…

Filmski producent Harvey Weinstein (68) trenutačno je u izolaciji. Sumnja se kako je zaražen korona virusom, javlja Mirror. Nakon što je dobio temperaturu i počeo dobivati simptome virusa, liječnici su ga stavili u izolaciju na 72 sata. Sada čeka rezultate testa.

Weinstein inače ima zdravstvenih problema, a ukoliko se potvrdi da je pozitivan na korona virus, ići će u zatvorsku bolnicu. Već se u ožujku pričalo kako se Weinstein zarazio virusom, ali mu je tada test ispao negativan pa se smatra kako ga je uhvatila teška prehlada.

Liječnici su napomenuli kako je filmski mogul rizična skupina zbog svog zdravstvenog stanja, dobi i težine.

– Ne možemo tvrditi niti poreći da je Weinstein pozitivan na korona virus. Ima temperaturu, a medicinsko osoblje pomno ga nadgleda. Ima brojne bolesti, uključujući visoki krvni tlak i probleme sa srcem. Osigurat će mu se odgovarajuća medicinska pomoć – rekao je za strane medije Harveyjev predstavnik.

Podsjetimo, Weinstein trenutačno služi zatvorsku kaznu od 23 godine. Nakon što su ga u veljači optužili za silovanje u New Yorku, uslijedilo je još šest optužbi za seksualno zlostavljanje, prenose 24sata.

Facebook Komentari