24.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Napokon rješenje za izrasle gel nokte - žena otkrila super trik

Napokon rješenje za izrasle gel nokte – žena otkrila super trik

Život ove godine bio je vrlo nepredvidiv i onemogućio nas u brojnim redovitim aktivnostima, među ostalim i u odlascima na redovitu manikuru. Gel nokti, koje mnoge žene obožavaju jer im pružaju dugotrajan uredan i lijep izgled tako je postao problem, jer nakon tri do četiri tjedna kad nokti izrastu više nisu ni lijepi, ni uredni.

Skidanje gela u kućnoj radinosti poprilično je zahtjevan i mučan zadatak, a jedna je žena otkrila super trik kako ‘prikriti’ izrasle nokte da oni i dalje izgledaju njegovano.

Instagram zvijezda Olivia Smalley pokazala je svojih 175.000 pratitelja kako prikriti rast noktiju pomoću laka sa šljokicama.

U videu je otkrila kako na dno izraslog nokta možete jednostavno staviti takav lak, a on će ispuniti prazninu i lijepo se složiti s ostatkom manikure. Još je jedna prednost što će sloj laka na korijenu ‘zapečatiti’ nokat i spriječiti pucanje gela i lomljenje nokta.

Koliko slojeva ćete staviti je vaš izbor, a najbolje je staviti dovoljno da se poravna s ostatkom gela. Birajte šljokice koje odgovaraju laku, a najbolje je koristiti one krupnije, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike