Nakon Ninine fotke s Mateom Kovačićem, javila joj se Izabel

Foto: Instagram

Pjevačica Nina Badrić (48) sinoć se pohvalila kako je ona vjerojatno jedna od najvećih obožavatelja Hrvatske nogometne reprezentacije. Objavila je fotografije na kojima je pozirala s izbornikom Zlatkom Dalićem (54) te nogometašima Lukom Modrićem (35) i Mateom Kovačićem (26).

– Ja sam vjerojatno jedna od najvećih fanova Hrvatske nogometne repke! Ne samo zato jer su nam nebrojeno puta stavili ponos u srce, osmijeh na lica i donijeli radost koja se pamti zauvijek, već i zato što su ljudine. Ljudine koje su spremne pomoći uvijek i svakome. Duboki naklon za ove sjajne sportaše i ljude – istaknula je Badrić.

Nedugo nakon toga, Kovačić je zabio jedan pa drugi gol. Nije dugo trebalo da pjevačicu njezini fanovi proglase ‘Nostradamusom’ i da joj kažu kako je ona predvidjela Kovačićeve golove.

– Nina, opet je dao gol Kova. Znači, ideš na sve utakmice, ti si sretnica reprezentacije – pisali su joj. Oko dva ujutro Nininu objavu komentirala je i Mateova supruga Izabel Kovačić (27), koja je prije mjesec dana rodila prvo dijete, sina Ivana.

– Ovaj prvi selfie. A dilanje dresova u Zadru? – napisala je i stavila smajliće koji plaču od smijeha. Izgleda da je riječ o njihovoj internoj šali, koju je Nina odmah shvatila pa odgovorila:

– 2 komada, 2 komada, to je naša nada.

Komplimenti na račun Ninina izgleda, ali i toga da je predvidjela tko će zabiti gol, nisu prestajali.

– Baš ste pogodili sa kojim igračem se treba slikati – pisali su pjevačici, pišu 24sata.

Facebook Komentari