Anđelka prvi put o krahu braka: Dao Bog pa prstena više nema

U lipnju ove godine odjeknula je vijest kako je došao kraj između glumice Anđelke Prpić (36) i Darija Prpića nakon devet godina braka. Za Avaz.ba vijest je otkrio izvor blizak paru.

Srpski mediji pisali su kako je par početkom ove godine navodno odlučio da je najbolje rješenje za njih razvod. U njihovom braku došlo je do zasićenja. Anđelka o krahu braka nije puno govorila javno, a sada se na tu temu našalila u svojoj emisiji ‘Drž’ ga Božo’.

– Prvi put imam želju kupiti, nego me sramota reći, pekač za kruh. To je ovako malo i ti unutra nema što mijesiti i muljati, čekati da naraste… I naravno uvijek se sve zalijepi za zanoktice, nikad ne skinem prsten, dobro sad dao Bog pa sam razvedena i prstena nema, tako da nemam što skidati – rekla je Anđelka kroz smijeh.

Izvor blizak paru za Blic je prije nekoliko mjeseci ispričao kako je presudan trenutak u braku Anđelke i Darija bio taj da su se emocije poslije dugog niza godina ugasile.

– Svatko je želio nastaviti put i započeti novo životno, ali i ljubavno poglavlje. Iznijeli su svoje viđenje situacije u kojoj su se zatekli. Brzo su uslijedili dogovori o brakorazvodnoj parnici i o drugim detaljima – ispričao je. Par je u braku dobio sina Jakšu (7).

Podsjetimo, Anđelka i Dario u braku su od 2011. Prpić je javnosti poznata po ulozi u seriji ‘Andrija i Anđelka’ i predstavi ‘Šta me snađe?’, prenose 24sata.

Facebook Komentari