Treba vam novca? Prodaja rabljene odjeće i obuće preko interneta lak je način da nešto zaradite

Foto: Unsplash

Prodaja polovne odjeće i obuće postala je pravi izvor dodatne zarade i brojnim Osječankama. Naime, sada već i u Hrvatskoj postoji nekoliko platformi na kojima je uz jednostavnu registraciju moguća online prodaja vlastite odjeće, a osim registriranih domena tu su i Facebook stranice. Sve su popularniji i pop-buvljaci, piše Glas Slavonije.

Jedna od Osječanki koja se odlučila za takav oblik dodatne zarade, koji joj, priznaje, uvelike popravlja mjesečni budžet, prosvjetna je djelatnica Danijela Paradžić, koja se, specijalizirala za prodaju dječje second-hand odjeće. “Ne biste vjerovali, dječja se odjeća, uz onu brendiranu za odrasle, najbolje prodaje. Naime, postoji sve veći broj ljudi koji i zbog ekoloških razloga ne želi kupovati novu robu za djecu – ionako brzo sve prerastu”, kaže Danijela za Glas Slavonije, pa dodaje:

“Osobno imam niz prijateljica i znanica koje mi dostavljaju odjeću svoje djece koju su ona prerasla. Njima se ne da baviti prodajom. Svu je tu robicu nužno oprati i izglačati kako bi lijepo izgledala. Nikada ne prodajem iznošene i pokidane artikle. Dječje majice odlično prodaju, ako ih prodajete skupno, znači, lot od pet do deset majica možete prodati i za 100 do 150 kuna”, rekla je.

Ima tu svega, a vrh cijena je 200 do 300 kuna. Postoje i oni koji prodaju lažnjake, čega se treba čuvati, upozorava list, prenosi RTL.

Facebook Komentari