Digla se velika bura, ali Milas ipak neće bacati vijenac u Dunav, evo zašto

Delegacija SNV-a danas u Vukovaru odaje počast žrtvama rata

SNV je u ponedjeljak najavio kako će u delegaciji biti Boris Milošević, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske, Veran Matić, specijalni izaslanik predsjednika Republike Srbije, Zvonko Milas, državni tajnik, Radojka Mrkšić, članica udruženja “Protiv zaborava”, sekretar Veljko Maksia, te Milorad Pupovac, predsjednik SNV-a

Delegacija će, objavljeno je iz SNV-a, položiti vijenac za stradale Vukovarce i Vukovarčanke srpske nacionalnosti u Dunav.

Zbog najave da će državni tajnik sudjelovati u polaganju vijenca u Dunav, uslijedila je žestoka reakcija vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave.

No, prema navodima glasnogovornika Vlade Marka Milića, nije bilo predviđeno da Milas sudjeluje u polaganju vijenca u Dunav.

“Slijedom pogrešne informacije koja se pojavila u javnom prostoru, napominjemo da nije bilo predviđeno da državni tajnik Zvonko Milas danas položi vijenac u Dunav zajedno s delegacijom SNV-a, već je trebao ići s njihovom delegacijom položiti vijenac na Ovčaru.

No budući da se državni tajnik Milas u međuvremenu razbolio, nažalost neće moći sudjelovati u današnjem programu kako je bilo predviđeno i u kojemu je trebao zajedno s potpredsjednikom Vlade Borisom Miloševićem odati počast žrtvama Ovčare”, javio je Milić, prenosi N1.

Penava o polaganju vijenca u Dunav, SNV-u i Milasu: Ovo je neviđeni skandal; Vukovar je jedan žeton u džepu Andreja Plenkovića i njegove Vlade

Penavina zamjenica očajna, srami se države: Gospodine Milas sutra kada spustite vijenac u Dunav sjetite se da ga bacate za jednog od ovih…

Facebook Komentari