19.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Celzijus sve zbunila s prstenom: Greškom je pokazala zaručnički?

Celzijus sve zbunila s prstenom: Greškom je pokazala zaručnički?

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (38) počastila se manikurom i pedikurom, o čemu je obavijestila pratitelje na Instagramu.

– Ljudi, nećete vjerovati, ali ja imam nove noktiće i nisu više bijeli, i jako su lijepi. Je l’ vam se sviđaju? – upitala je fanove dok je pokazivala nokte na rukama.

U tom trenutku na lijevoj ruci nosila je jedino sat. Međutim, kasnije je pokazala nokte i na nogama, a tada je na videu ‘osvanuo’ prsten.

Pjevačica je zbunila obožavatelje s obzirom na to da prsten izgleda kao zaručnički i inače se ne pojavljuje na njezinim društvenim mrežama.

No je li uistinu riječ o zaručničkom prstenu, zasad nije poznato s obzirom na to da Nives ljubavni život skriva kao zmija noge.

A nakon što je sredila nokte, pozirala je s glumcem Fabijanom Pavlom Medvešekom (27) kojeg ocjenjuje u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’.

– Ugrabih napokon i njega. I moram vam reći da imamo nešto zajedničko, ove dvije zvjerke kad se ugase kamere, zapravo su male mica mace. A za one koji primjećuju ‘kemiju’ na showu, to vam je samo potvrda koliko smo sjajni glumci – napisala je u opis fotografije, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike