William i Charles su bijesni na Harryja: Kako on i Meghan mogu poslovati s takvim ljudima?

Kraljica Elizabeth II. dodijelila je svom unuku, princu Harryju, titulu vojvode od Sussexa, priopćila je Buckinghamska palača, što znači da je njegova američka zaručnica postala vojvotkinja nakon jučerašnjeg vjenčanja održanog u Windsoru

Kraljevska obitelj ljutita je na Netflix i na način na koji su u novoj sezoni serije “Kruna” prikazuju odnosi između Charlesa, Diane i Camille. Posebno nezadovoljstvo izrazili su princ Charles i princ William, prenose britanski mediji i dodaju kako ih ljuti što su izokrenuli činjenice u seriji i nisu predstavili članove kraljevske obitelji u pravom svjetlu. Charles i William ne mogu shvatiti kako su princ Harry i Meghan Markle potpisali milijunski ugovor s Netflixom za novi projekt, kada se na ovakav način i po njihovu mišljenju lažno javnosti predstavlja kraljevska obitelj.

Četvrta sezona se najviše bavi odnosom princa Charlesa i princeze Diane, a izvori bliski kraljevskoj obitelji kažu kako su u seriji neke činjenice promijenjene i to šteti kraljevskoj obitelji i ugledu pokojne princeze i ugledu princa Charlesa. Kraljevska obitelj, a kraljica pogotovo bili su uznemireni već i sadržajem prethodne tri sezone ali nisu reagirali zbog krivo iznesenih činjenica, ali sada je cijela obitelj ljuta i razočarana.

Ono što nitko od njih ne može shvatiti je kako su princ Harry i Meghan Markle potpisali ugovor vrijedan 100 milijuna dolara s Netflixom kad taj isti Netflix iznosi, prema mišljenju kraljevske obitelji, laži o njihovim odnosima i događajima unutar dvora, piše Večernji.

Facebook Komentari