19.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava William i Charles su bijesni na Harryja: Kako on i Meghan mogu...

William i Charles su bijesni na Harryja: Kako on i Meghan mogu poslovati s takvim ljudima?

Kraljevska obitelj ljutita je na Netflix i na način na koji su u novoj sezoni serije “Kruna” prikazuju odnosi između Charlesa, Diane i Camille. Posebno nezadovoljstvo izrazili su princ Charles i princ William, prenose britanski mediji i dodaju kako ih ljuti što su izokrenuli činjenice u seriji i nisu predstavili članove kraljevske obitelji u pravom svjetlu. Charles i William ne mogu shvatiti kako su princ Harry i Meghan Markle potpisali milijunski ugovor s Netflixom za novi projekt, kada se na ovakav način i po njihovu mišljenju lažno javnosti predstavlja kraljevska obitelj.

Četvrta sezona se najviše bavi odnosom princa Charlesa i princeze Diane, a izvori bliski kraljevskoj obitelji kažu kako su u seriji neke činjenice promijenjene i to šteti kraljevskoj obitelji i ugledu pokojne princeze i ugledu princa Charlesa. Kraljevska obitelj, a kraljica pogotovo bili su uznemireni već i sadržajem prethodne tri sezone ali nisu reagirali zbog krivo iznesenih činjenica, ali sada je cijela obitelj ljuta i razočarana.

Ono što nitko od njih ne može shvatiti je kako su princ Harry i Meghan Markle potpisali ugovor vrijedan 100 milijuna dolara s Netflixom kad taj isti Netflix iznosi, prema mišljenju kraljevske obitelji, laži o njihovim odnosima i događajima unutar dvora, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike