Ratni zločinac Vojislav Šešelj napao srpsku doktoricu Dariju

U Srbiji je odnedavno na snazi ‘korona zakon’, prema kojem u posebnim okolnostima ministar može narediti obavezno cijepljenje.

Radi se o izmjeni i dopuni Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, a dio koji definira uvjete pod kojima bi cijepljenje protiv Covida-19 u Srbiji moglo postati obaveza, bila je tema emisije na TV Pink.

Iz nekog razloga, u emisiji je bio ratni zločinac Vojislav Šešelj, koji je verbalno napao doktoricu Dariju Kisić Tepavčević, ministricu za rad zapošljavanje i socijalna pitanja i članicu kriznog stožera u Srbiji.

– Ako netko ponašanjem, činjenjem ili nečinjenjem narušava zdravlje drugih ljudi, onda je to prijetnja za sve nas – počela je doktorica Darija, prenosi Kurir.

No odmah se ubacio ratni zločinac.

– Ne može to! Možete ih izolirati iz specifičnog društvenog miljea i reći im da ne mogu negdje ući ako nisu cijepljeni, ali da nekoga na silu cijepite? To možete samo djecu – rekao je Šešelj.

Doktorica mu je pokušala odgovoriti.

– Gospodine Šešelj, dozvolite da se vi ne razumijete…

– Ja se razumijem! Ja sam najcjenjeniji svjetski profesor ustavnog prava i političkog sistema – ispalio je ratni zločinac.

– Ali ne razumijete se u imunizaciju i zdravlju populacije.

Šešelj je imao odgovor i na to:

– Vi nemate pojma. Stavite bodljikavu žicu, ogradite se od mene, a ne da ograđujete mene od sebe.

Potom je dao primjer iz Haaga.

– Sudsko vijeće u Haagu je, kad sam štrajkao glađu, naredilo liječnicima da se hrane na silu.

– Ali vi ste tu narušavali vlastito zdravlje – pokušala je doktorica igrati na razum.

Nije prošlo.

– To su gluposti! Ja sam bio spreman poginuti. Ovdje bi se našla bagra među doktorima da me na silu hrane, tamo nije – završio je ratni zločinac, prenose 24sata.

Share This Article