Od posljedica koronavirusa preminuo redatelj kultnog filma ‘Tesna koža’ i Kurčubić iz “Boljeg života”

Foto: N1

Redatelj Milivoje Mića Milošević u 91. je godini preminuo od koronavirusa prenosi N1. Milivoje je preminuo u ovog ponedjeljka u Beogradu. Osim ‘Tesne kože’, režirao je brojne igrane filmove kao što su “Laf u srcu”, “Nije nego”, “Drugarčine”, “Berlin kaput.

Redatelj je isto tako bio jugoslavenski kandidat za Oscara, za dokumentarne filmove “De Jongovi” (1975) i “Žulj” (1988). Osim toga režirao je i dokumentarni film o bendu Bijelo dugme, ali i televizijski serijal “Tito: Crveno i crno”, prenosi Večernji

Srbijanski glumac makedonskog porijekla, Ivan Bekjarev preminuo je u ponedjeljak u 75. godini, saznaje Blic. Srpski mediji javljaju kako se glumac prije mjesec dana zarazio koronavirusom, a nedavno mu se stanje pogoršalo.

Glumac je jedno vrijeme proveo u klinici za infektivne bolesti, a da je pozitivan na koronavirus, saznao je tijekom snimanja filma. Naravno, odmah je napustio set.

Prvu ulogu imao je 1967. godine, a riječ je o filmu ‘Bokseri idu u raj’. Slavu je stekao ulogom Vujkovića u TV seriji ‘Banjica’ i Stevice Kurčubića u TV seriji ‘Bolji život’.

Do svoje smrti živio je u Novom Beogradu te često odlazi na nogometne i košarkaške utakmice. Osim toga, predavao je i glumu za pomoć pri javnom nastupanju, prenose 24sata.

.

Facebook Komentari