19.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Majina noga izazvala raspravu: Slučajno si je obrisala štiklu...

Majina noga izazvala raspravu: Slučajno si je obrisala štiklu…

Pjevačica Maja Šuput (41) u jučerašnjoj je epizodi showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ osim voditeljice ponovno bila i u ‘transformatoru’. Pomogla je Mariju Valentiću (40) izvesti pjesmu ‘Old Town Road’. On je uskočio u lik Lil Nas X-a, dok smo Maju gledali kao Billy Ray Cyrusa.

Gledatelji su hvalili njen nastup te shvatili koliko je naporno bilo sjediti satima da je našminkaju, stave dlake i periku kako bi izgledala poput Cyrusa. Nakon što se iz tog dlakavog muškarca opet vratila u svoje pravo izdanje te večeri, fotografijama se pohvalila i na društvenim mrežama.

I dok su jedni pisali kako im je ovo najbolja haljina koju je pjevačica nosila u emisiji, neki su se fokusirali na njenu nogu.

– Pa ja ću umrijeti, ova si je Photoshopom uspjela obrisati obuću s lijevog stopala – komentirao je jedan pratitelj.

Tu se sad povela rasprava oko toga je li uistinu bio Majin cilj, a na kraju su mnogi zaključili kako se ipak radi o ‘lošem poziranju’.

– Što se desilo s nogom na prvoj slici? – upitao se jedan, a drugi mu je odgovorio da se Maja pomaknula, odnosno da nije uspjela ispozirati do kraja pa je zato tako noga ‘ostala’ na slici.

Početkom listopada Šuput je javno obznanila da je trudna, a iako ona i suprug Nenad Tatarinov (37) znaju spol bebe, tu vijesti još ne žele podijeliti s ostalima.

Pjevačica ide na trudničke vježbe, za bebu je već kupila sve potrepštine, a istaknula je i da je ovo vjerojatno njezina prva i posljednja trudnoća, s obzirom na godine, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike