Mali trikovi uz koje će vaše prostorije mirisati božanstveno

Blagdanska sezona je skoro pred nama i većina ljudi proteklih nekoliko tjedana radi na tome da učini svoj dom što ugodnijim. Zbog toga su ljubitelji čišćenja na Facebooku podijeli sjajne načine zbog kojih njihovi domovi mirišu prekrasno, prenose 24sata.

Stranica Mrs Hinch skupila je preko 3,8 milijuna pratitelja na Instagramu zbog svojih trikova za čišćenje, a ovaj savjet jedan je od najboljih. Naime, mirisno dezinfekcijsko sredstvo bolje je od praha za smeće jer stvarno dugo traje. Potrebno je samo natopiti komadić kuhinjske salvete u koncentriranom dezinfekcijskom sredstvu prije nego što je stavite u svoju kantu.

I ne samo da ova metoda rješava mirise, već i kuhinja miriše kao da je svježe očišćena. Slično toj metodi, možete i namočiti higijenski ubrus u dezinficijens prije nego što ga zalijepite za dno poklopca od kante.

Čišćenje ne mora biti težak posao kad imate sprejeve za čišćenje površina s blagdanskim mirisom. Na Facebook grupi Extreme Couponing and Bargains UK, kupci su se oduševili novim mirisima sredstva za čišćenje koji mirišu na medenjake i vaniliju.

Jedan kupac tog proizvoda je napisao: ‘Miris medenjaka je nevjerojatan! Njime sam poprskao radne plohe u kuhinji prije tri sata i još uvijek mogu osjetiti miris!’. Štoviše, drugi su obožavatelji čišćenja otkrili kako takve sprejeve koriste za dezinfekciju na pokrivačima i jastucima kako bi cijelu svoju kuću ispunili mirisom.

Ne može se poreći da maramice za sušilicu za rublje nevjerojatno mirišu, ali gospođa Hinch ih također koristi kako bi namirisala svoj dom. Naime, ona ih koristi po kući kako bi dodala cvjetni miris lažnom cvijeću. Također preporučuje da ih stavite na toalet papir.

Sophie kaže: ‘Stavite jedan u unutrašnjost toalet papira kako bi vaša kupaonica mirisala svježe’. Također preporučuje da ih stavite u ladicu s odjećom kako bi vam rublje mirisalo svježe nakon pranja. Ona ih još koristi i tako da njima obriše prozore prije sredstva za čišćenje.

Žene koje štede novac sada koriste mirisni vosak. Ranije ovog tjedna jedan kupac upozorio je ostale članove grupe Extreme Couponing and Bargains UK na uštedu s mirisnim voskom.

Napisao je: ‘Ove voštane otopine imaju nevjerojatan miris i jako su jeftine’, piše The Sun.

Facebook Komentari